Вторник, 22 Септември 2020

Сряда, 30 Октомври 2019 15:47

От медиите и мрежите човек остава с впечатлението, че Борис Бонев е победил на първия тур, а голямата дилема на балотажа е "за" или "против" Ицо Хазарта

Иво Христов: Синята десница за пореден път показа, че битката й не е срещу системата, чийто гарант е Борисов, а срещу Пеевски. Сиреч корпоративен конфликт. В лицето на Борисов "имат човек"

Мислим емоционално, сиреч приемаме настроенията си за мисли. А те не са. От медиите и мрежите човек остава с впечатлението, че Борис Бонев е победил на първия тур, а голямата дилема на балотажа е "за" или "против" Ицо Хазарта. Синята десница за пореден път показа, че битката й не е срещу системата, чийто гарант е Борисов, а срещу Пеевски. Сиреч корпоративен конфликт. В лицето на Борисов "имат човек". През 2013г. протестърите върнаха ГЕРБ на власт. Сега бдят да не разклатят хегемонията му, която вече е пропукана.

Дилемата на балотажа не е "за" или "против" Ицо Хазарта, а "диктатура или демокрация". Мнозина не харесват алтернативата. Ако чакаме да се появи такава, която да харесаме, значи приемаме животът ни да мине под управлението на Борисов. Вече пожертвахме цяло десетилетие. Изборът е прост и очевиден. И последен, защото за честни избори в България вече е трудно да се говори, а всеки следващ вот ще е все по-опорочен.

Иво Христов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар