Събота, 07 Декември 2019
Четвъртък, 07 Ноември 2019 12:41

Плевнелиев пред ГЕРБ: Президентът Радев от три години громи НС и МС ежедневно, но мълчи по темата за корупцията

Предшественикът на Румен Радев коментира изборите и президента по време на националната работна среща на ГЕРБ

Много бяха тези, които точно на тези избори говореха за това, че има огромни изборни манипулации и това бяха точно тези, които не казаха нито една дума и замълчаха тогава, когато пред очите на българския народ беше извършена най-голямата предизборна манипулация, именно Костинбродската афера.

Манолова, Слави Трифонов, президентът Румен Радев мълчат и не са дали своята оценка какво се случи в Костинброд, а имат наглостта да говорят за честни и почтени избори, когато някои от тях бяха основни действащи лица в Костинбродската афера.

Президентът Радев от три години громи НС и МС ежедневно, но и до днес по темата за корупцията не е излязъл с едно решение или идея. Когато той назначи служебно правителство, начело с Огнян Герджиков, самият Герджиков излезе и каза, че върху него е имало огромен натиск от президентската институция за задкулисни назначения. Говореше се много за едноличен режим и диктатура.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Именно тези, които говорят за това, и до днес мълчат и не са дали оценка за истинския тоталитарен режи в България, под който България беше 45 години.

И Радев, и Нинова, и Манолова показват зависимостите си назад във времената на комунистическия тоталитарен режим. Г-жа Нинова открива и днес паметници на Тодор Живков пред целия български народ.

Росен Плевнелиев пред националната работна среща на ГЕРБ

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 07 Ноември 2019 12:41
  Президентът Румен Радев почете паметта на Никола Вапцаров

  Събитията, посветени на 110-ата годишнина от рождението на Вапцаров, се провеждат под патронажа на президента

   

 • Четвъртък, 07 Ноември 2019 12:41
  Стоян Мирчев: Бюджетът за 2020 г. няма да реши проблемите на хората

  Моделът на ГЕРБ и Борисов е да всяват разделение. Не става дума само за ляво и дясно, а за село и град, за млади и стари, смята депутатът от БСП

 • Четвъртък, 07 Ноември 2019 12:41
  Другото корумпиране

  Кеворк Кеворкян: „Отвън“ ще мляскат дъвката „корупция“, а ние ще заметем основния проблем – Голямата Измама, която анестезира Народа, отмести погледа му от важното – дивашката приватизация, примерно. И сетне постепенно го накара да се примири с Грабежа. Това отместване е Истинското Корумпиране: да приучиш обикновените хора да смятат, че кражбата, и то от общите ценности, е нещо нормално.

Оставете коментар