Понеделник, 21 Септември 2020

Петък, 08 Ноември 2019 12:49

Паркирани над 100 броя кувьози

Колите на кметовете на ГЕРБ предизвикват втори пореден ден възмущение в социалните мрежи, още повече след изказването на министър Горанов, че местните данъци и такси били много ниски:

 

Elena Banova: Вчера, на конференцията-събиране на ГЕРБ-ерските кметове, навън бяха паркирани над 100 броя кувьози.

Георги Дренчев: Мислех, че има панихида на Васил Илиев, а то било ивент на ГЕРБ в НДК.

Daniela Tsanova: Луксозните лимузини на кметовете на ГЕРБ задръстиха пространството около НДК. Повечето от колите са с номера със специална комбинация, която в КАТ струва няколко хиляди лева. Това за сведение на бабите, медицинските сестри, социалните работници, детските учителки, които бързат да се снимат с него!

***

Финансовият министър Владислав Горанов по Нова тв: Местните данъци в България са изключително ниски, както и данъчните оценки. Градоначалниците трябва да преценят каква политика да водят и да поемат своята отговорност. Ако решат да задържат ниски данъците и таксите, да бъдат така любезни да не се обръщат към правителството.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 08 Ноември 2019 12:49
  Европа показа жълт картон на ГЕРБ - време е за червен!

  Депутатът от ГЕРБ Тома Биков, изживяващ се като трубадур и адвокат на Бойко Борисов, направи удивително изказване, че европейската преса, критикуваща българското правителство, била платена!? Репликата му е свързана с критичните публикации в авторитетни европейски медии, отразяващи тримесечните протести в България срещу корупцията и мафиотското управление на ГЕРБ...

 • Петък, 08 Ноември 2019 12:49
  Цветанов: Бойко Борисов няма да бъде следващият премиер на България

  Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов представи инициативния комитет за учредяване на новата си партия „Републиканци за България“

 • Петък, 08 Ноември 2019 12:49
  Борисов яхна джипката в Родопите: Най-важното е - войната е между ГЕРБ и ДПС! Другите са за цвят

  Във Велинградско село премиерът бе посрещнат с бурни аплодисменти и с подкрепа да не подава оставка.

  Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа, но този път в Родопите и по-специално из селата във Велинградско. Той посъветва всички, които говорят, да дойдат в Родопите и да видят кой кой е, тъй като в смесените райони само ГЕРБ се изправяло срещу ДПС.

  Борисов бе посрещнат с бурни аплодисменти. Пред местните жители той поясни, че на площада и на жълтите павета искат оставка, а те му отговориха да не подава такава и, че те са с него. Те добавиха, че са били първото село в община Велинград, което е гласувало за ГЕРБ.

  „Ако тука не сме в Родопите толкова дейни, то къде? Да ми говорят за ислямски мисионери. Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат тук и да видят, освен ГЕРБ и ДСБ каква битка се води. Да видят колко имат от „Да България, Мая Манолова. Да дойдат и да видят и кметовете са само от тия две партии. Да дойдат и да видят кой кой е“, призова министър-председателят.

Оставете коментар