Петък, 18 Септември 2020

Сряда, 13 Ноември 2019 12:23

Свободната журналистика в действие

Стига да не ви дотрябва линейка

Свободната журналистика в действие.

Току-що по една телевизия разобличиха една майка, която им се оплакала, че повикала по 112 линейка за детето си, но й отказали.

Говорителка на Бърза помощ и двама експерти в студиото доказаха, че тая майка била толкова уплашена, моля ви се, и толкова невежа по доболничното здравеопазване, че вместо да каже "Детето ми има алергична реакция", тя казала: "Излязоха му пришки внезапно!"

Хич бива ли така! От експертите научихме още, че в милионна София има 15 линейки за стотици спешни случаи дневно, тъй че, ако ги пращат при всеки, ще измре населението.

Хубаво предаване - ведро, градивно и с хепиенд (с кола на комшийка спасили детенцето!)

И с пожелание за весел ден, стига да не ви дотрябва линейка.

Анна Заркова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 13 Ноември 2019 12:23
  Сотир Цацаров по повод публикацията на “Шпигел”: Защитавал съм българските национални интереси и съм спазвал единствено закона!

  По повод статия в списание „Шпигел“ със заглавие „Как българският премиер Борисов се превърна в слуга на Ердоган“, както и повод публикации в български медии от днес, 14.09.2020 г.  /Дневник: „Шпигел: Цацаров и Борисов са нарушили закона, за да угодят на Ердоган, Медиапул: „Цацаров и Борисов са нарушили закони, за да угодят на Ердоган„, Сега: „За да угодят на Ердоган, Цацаров и Борисов нарушиха закона“, Клуб Z: „Шпигел: Борисов и Цацаров са помогнали на Ердоган срещу опозицията“ и др./, Пресцентърът на КПКОНПИ публикува позицията на председателя на Комисията Сотир Цацаров, бивш главен прокурор:

 • Сряда, 13 Ноември 2019 12:23
  „Репортаж, писан с примка на шията” се превръща в библия на свободната журналистика

  77 години от смъртта на Юлиус Фучик, чиито последни думи „Хора, бдете!” са като тревожен набат и днес, а 8 септември е обявен за Ден на международна солидарност на журналистите

 • Сряда, 13 Ноември 2019 12:23
  Опонентите на Нинова продължават с наглите манипулации! Не спират да пускат фалшиви новини из медиите!

  Въпреки, че многократно лично Корнелия Нинова, както и предизборният ѝ щаб съобщиха, че лидерът на БСП няма да вземе участие в организираната среща от другите кандидати на партията в НДК, фалшивите новини не стихват.

  Днес опонентите ѝ за втори път заляха медиите с фалшивата новина, че Корнелия Нинова ще вземе участието в организираната от БСП-София среща на кандидатите. „Новината“ дори бе качена, а после свалена от страницата на Нова телевизия.

  Вижте какво написа самата Корнелия Нинова на личната си страница във фейсбук:

Оставете коментар