Неделя, 20 Септември 2020

Сряда, 11 Март 2020 10:22

Време да се замислим дали да не закрием БНТ

Любомир Кольовски: Чешмеджиева толкова ли не можа да излезе от коловоза на баналния коронавирус, след като има още десетки и стотици важни въпроси, теми и безобразия?

Така наречената Българска НАЦИОНАЛНА телевизия (БНТ) е гнездо, генератор на бездарие, мощен реактор, който произвежда досада и щедро хаби и похабява скъпото телевизионно време, което плащат данъкоплатците.

Кому е потребно, след като телевизиите и медиите дни наред дъвчат и предъвкват преекспонираната тема "Коронавирус", омръзналото на всички предаване "Референдум" в продължение на цял един час да занимава националната аудитория с вече казани, показани и преразказани сюжети, на всичкото отгоре с втръсналите ни персонажи от брифингите и пресконференциите и да инжектира нови и нови дози истерия и паника?

Какво ново ще ни кажат събеседниците на Чешмеджиева? Тя, Чешмеджиева, толкова ли не можа да излезе от коловоза на баналния коронавирус, след като има още десетки и стотици важни въпроси, теми и безобразия?

Знам, че генралният директор и да ме чуе, и да ме прочете, няма да ме разбере, потънал в удобния диван на своята слабост "Евровизия" и разни други глупотевини.

Наистина е време да се замислим дали да не закрием БНТ, този безполезен медиен мастодонт, който произвежда некачествена продукция, а ние плащаме на бездарниците.

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар