Сряда, 23 Септември 2020

Сряда, 13 Май 2020 14:46

Стефан Гамизов обвини руските служби за състоянието на българската енергетика

Не за първи път българите са съгласни да живеят под хомот срещу фалшива сигурност - комунистите, московците и османците, ги научиха да прекланят глава. Не мога да го правя и няма да се извинявам.

Затова мисля, че при липса на възможност да защитиш правата си в България, си длъжен да го направиш в чужбина. Нашите маскари си имат съучастници за всичко в чужбина, а там се гледа с друго око на тези дела.

Изпращам специални поздрави на един от най-любимите хора на организираната престъпност в енергетиката на България в лицето на г-н Валентин Шайдер, който е одобрил и ръководил странно харчене на 400 милиона евро от Европейската банка за възстановяване и развитие в България от т.н “Фонд Козлодуй” през последните 3 правителства плюс служебни. Специални поздрави на Теменужка Петкова, която от затваряне на очи, какво вършат под нея, скоро няма да забелязва, кога е ден и нощ, но накрая ще останем всички благодарение на нея в мрак.

Специални поздрави на шефовете на НЕК и БЕХ, които успяха да извадят от енергийната система с тотална некадърност половината от ПАВЕЦ “Чаира” и каскадата “Белмакен-Сестримо”. Без г-н Шайдер нямаше да го постигнат, разбира се. А... забравих ? Той е етнически руснак, който без всякаква връзка с това и изобщо без да си го е поставял за цел, спомага без да иска и случайно, за потенциална енергийна криза в България, която лесно ще оправдае строителството на АЕЦ “Белене”.

Първо умишлено не върши никой нищо за замяна на въглищните централи с други технологии, а после ХОП една “кризичка” съвсем пак случайно. Пак казвам, случайно ? Така е, когато контраразузнаването на една държава не лови служители на ГРУ на територията си - все случайности се случват... Енергиен Новичок по време на пандемия - нова иновативна руска хибридна военна операция на Балканите... случайно ??!

Стефан Гамизов, фейсбук