Неделя, 31 Май 2020

Петък, 15 Май 2020 18:09

ПР-експертът Диана Дамянова: Идиоти, сър!

Иначе това нещо, наречено българска държава ,потули скандала „Ало, Банов съм“, където един министър открито нарежда да се открадне от държавата, та няма да се справи с едни смс-си

 

В пристъп на паническа атака "десните" управляващи предлагат да създадат държавен сектор в петрола, за да - отбележете - създадат по-голяма конкуренция. Идиоти, Сър!

Как е възможно с подписа на един индивид да бъда заставена да отида в болница и да ми бъде отказано конституционното право сама да реша дали да се лекувам или не? Идиоти, Сър!

От самото начало е ясно, че онези 700 милиона, буквално откраднати от нас, са разделени между Божков и Борисов, с активното посредничество на Горанов. Какво е съотношението не знам, но ако Божков няма записи, значи всичко, на което съм го учила в ранните зори на демокрацията, е отишло по дяволите.

Иначе това нещо, наречено българска държава ,потули скандала „Ало, Банов съм“, където един министър открито нарежда да се открадне от държавата, та няма да се справи с едни смс-си.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 15 Май 2020 18:09
  БОЙКО ТВ

  Кеворк Кеворкян: Един джип, който кара сам, и една телефонна камера, толкова. Никой не го дразни с излишни въпроси. Никой не му се пречка в краката

 • Петък, 15 Май 2020 18:09
  Борисов: Арестуваният Живков го махам още в понеделник. Съжаляваме за Цветанов сега, когато прокуратурата го оневини, но „такъв беше моментът“

  "В понеделник сменяме зам.-министъра Красимир Живков. С екоминистъра Емил Димитров сме се разбрали в понеделник да имам предложение от него за нов зам.-министър с ресор отпадъци. Няма милост за никого. Ако си мисли, че ще има компромис, защото се познаваме..." Това заяви премиерът Бойко Борисов, който е на инспекции по Черноморието.

  Той припомни, че Живков е не само част от ГЕРБ, но е и от квотата на партията в министерството.

  "Разбрал съм се с министър Емил Димитров в 8 сутринта в понеделник да дойде с предложение за нов зам.-министър с ресор "Отпадъци", добави премиерът.

  Борисов обяви, че нямало да има милост за никого и даде пример с Цветан Цветанов: "Ето сега прокуратурата го оневини, ние съжаляваме за него, но тогава такъв беше моментът".

 • Петък, 15 Май 2020 18:09
  Борисов - Стокхолмски синдром в действие

  Велислава Дърева: Видяхме колко лесно вирусът на авторитаризма превзема пространства. Целият неолиберален модел се срина окончателно

Оставете коментар