Вторник, 02 Юни 2020

Неделя, 17 Май 2020 15:04

Големият късмет на българина

Клара Маринова: Тотално е разминаването между субективните усещания на премиера и реалната действителност в България

 

Най-неподозирано и неочаквано научихме, че имаме голям късмет, защото ни управлява самият богоподобен ББ. Когато чух това „скромно“ себеоценяване, се ударих по главата, за да съм сигурна, че не сънувам, а чувам наяве този изблик на откровение, този вулкан от самочувствие, този взрив от елементарно самодоволство!

Тотално е разминаването между субективните усещания на премиера и реалната действителност в България. Впрочем, той все повече губи пряката връзка с реалността и заживява в собствен имагинерен свят на задоволство и пределна ситост.

За да види нашия истински живот, просто трябва да слезе от джипа, да се откаже от премиерските доходи и да издържа 4-членно семейство с около 1 000 лева, да „свързва двата края“ с 300 лева пенсия, да си плаща храната, транспорта, режийните разноски за жилището, да ползва скъпите здравни услуги и още, и още… Тогава нека се хвали, че дори Путин, Тръмп и други световни лидери не могат да го стигнат с неговите „грандиозни“ успехи!

След избухналата неподправена „скромност“ на ББ все по-отчетливо си задавам въпроса докъде ли ще стигне тази персона в собственото си обожествяване? Наистина ДОКЪДЕ И ДОКОГА?

Клара Маринова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар