Събота, 08 Август 2020

Понеделник, 22 Юни 2020 09:41

Веселина Томова: Докато Елена Йончева се страхува от Брюксел и не се прибира в България, същата дава акъл на българските журналисти да не страхуват! Ай сиктир, бе!

Най-сетне се появи и Елена Йончева от Брюксел пред Антон Хекимян и поне десет пъти изрече витиевато за скандалния запис с Бойко Борисов: „Надявам се този запис да не е истински!“

И още поне три пъти рече за снимките с пачките, пуснати от АФЕРА: „Това е моментна картина на България“.

И още: „Унизително е да бъде сниман спящ човек, не е морално“.

Не се прави така, драга ми, Елена!

Това не е „МОМЕНТНА“, А ПЕРМАНЕНТНА СНИМКА НА ДЕГРАДАЦИЯТА НА ВЛАСТТА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ!

И ТОВА СЕ КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ, А НЕ ПОЛОВИНЧАТО!

Елена Йончева се опита да ни убеди, че се създавал някакъв „нов механизъм“ на ЕС за наблюдение на корупцията и медиите, който „нов механизъм“ щял да наблюдава корупция, включително и в България, че ЕС нямало да мълчи за това, което се случвало в България…

Да ви и у ЕС „механизма“ и у ЕС „наблюдателите“!

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Същия ЕС ГОДИНИ ПРИКРИВА, ЗАМАЗВА И ПОТУЛВА ДЕГРАДАЦИЯТА И КОРУПЦИЯТА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ!

Заради подобаващо ресто от чекмеджето ли, Вие, драга ми Елена, ще кажете, като  наблюдаващ вече вътре процесите в ЕС.

На въпрос какво точно прави в битката с корупцията в ЕС, Елена Йончева отговори, че всяка седмица информирала в антикорупционната комисия за корупционни скандали, „така че…“…

На въпрос защо не се връща в България и страхува ли се, Елена Йончева рече, че да, страхувала се – „ако чуете, че някой иска да ви изгори, Вие бихте ли страхували?“.

И имала очакване, че българските журналисти щели да разкриват истината и нямало да премълчават това, което се случва в България.

Тъй де, да живеем ние „с гайдите“, дето не се страхуваме!

Без купища евро кинти на месец и милиони за години напред!

Вперили поглед в „светлото бъдеще“ на нек’ъв „нов механизъм“ на ЕС.

Ай сиктир, бе!

Веселина Томова

Васил Петев:

За мен няма спор, че Елена Йончева е значим журналист.

В същото време обаче, хайде да престане патетично да призовава от Брюксел, да не сме се страхували. Щото и аз мога да се опна на някъде по света и да обяснявам, видиш ли Бойко, какъв бандит бил.

Стига кофти театър и топъл вятър.

Ако й трябват ПКП, директно да пише на Караянчева! Какво се поти да ни обяснява на нас, какво било в България.

На всички ни е ясно, и Бойко какъв, и Елена също.

Пълна палячовщина. Не стига това, ама и Борето Спасителя от София цъфна в телевизора. Дано си е сменил шарените чорапи от участието си по БНТ вчера. С нещо по цикламено, по столично. Смотльо.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 22 Юни 2020 09:41
  Нинова: Къде са Борисов и Караянчева? Ако сте абдикирали , направете го официално с оставка

  Функционират ли институциите в България?

  В криза като сегашната най-важно е те да работят и да гарантират
  сигурност на гражданите.

  Премирът Борисов се скри и остави Валери Сименов да “управлява”.
  Изпълнителната власт е в ступор.

  Къде е законодателната? Къде е Цвета Караянчева?

  Не отговаря на телефона си. Исках да я питам кога възнамерява да изпълни
  закона и да свика Народното събрание.

  Внесохме необходимите подписи и въпроси – актуализация на бюджета и
  насилието над протестиращи граждани и журналисти.

  Никакъв отговор.

  Ако са абдикирали от властта да го направят по установения ред – с
  оставка.

 • Понеделник, 22 Юни 2020 09:41
  ТАСС: Протестиращи изграждат палаткови градове в България

  За 31-ви ден протестиращите провеждат масови акции в София и други градове на страната, като основното им искане е оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев, разказва Агенцията

  Централният булевард в София – “Цариградско шосе” около моста Орлов мост, и площад Независимост – заключен между сградите на правителството, Народното събрание и президентската администрация, беше блокирана в събота с палаткови лагери, които участниците в антиправителствените протести поставиха късно снощи. Това пише Агенция ТАСС по повод вчерашните антиправителствени протести в центъра на столицата.

  “Протестиращите поставиха палатки на пътното платно и отказаха предложенията на полицията да ги преместят на тротоара. По Орлов мост, централно софийско кръстовище, са изградени твърди барикади. Протестиращите събират камъни и бутилки. Сред лагера имаше много жени, които попречиха на полицията да използва сила”, съобщава главният инспектор на столичната полиция Красимира Стоядинова, цитрана от ТАСС.

  Според Стоядинова преговорите с протестиращите за премахването на палатковия град ще продължат. „Ние уважаваме правото на протест, но призоваваме неговите участници да провеждат мирни акции, които не биха пречили на други жители на София“, добави Стоядинова.

  За 31-ви ден протестиращите провеждат масови акции в София и други градове на страната, като основното им искане е оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев. Според демонстрантите Правителството на премиера Бойко Борисов е затънало в корупция и по време на работата си не е успяло да осигури на гражданите проспериращ живот и достойни заплати. А главният прокурор Иван Гешев е обвинен в нападение срещу президента Румен Радев, организиране на демонстративни издирвания и арести, разказва ТАСС.

  Агенцията припомня, че първият масов протест се проведе в България на 9 юли, когато повече от хиляда души се събраха в подкрепа на Радев в сградата на президентската администрация, включително представители на различни политически партии и обществени организации. От този ден митинги и шествия под мотото “Защити демокрацията!” стават ежедневно, в тях участват предимно млади хора, допълва още Агенцията.

  Източник: БГНЕС

 • Понеделник, 22 Юни 2020 09:41
  СБЖ: Къде е държавата?

  Насилието над журналисти е насилие над демокрацията, пишат от съюза

Оставете коментар