Сряда, 05 Август 2020

Понеделник, 29 Юни 2020 10:00

Световно неизвестни същества работят като свински черва

Дъщерята на неизвестна депутатка от ГЕРБ прибирала яките пачки от наркотрафикантите, които тровят децата ни, за да ги пазят ГДБОП, докато продават наркотици

 

 

Съществото на снимката е представител на народа. Е, поне на дебилната част от него. Води се депутатка от ГЕРБ. Признавам, следя политиката, но тази не само муцуната, но и за думите й не се сещам. Явно не блести с нищо, освен с корумпе-дъщеря, която го играе куче-касичка на ГДБОП.

ГЕРБ е пълен с подобни, както ги наричам "свински черва". На които и същността и предназначението им са такива. Удобни за манипулиране и корупция. Та щерка й прибирала яките пачки от наркотрафикантите, които тровят децата ни, за да ги пазят ГДБОП, докато продават наркотици на младите хора. Явно крушата не пада по-далеч от дървото.

А сега ми кажете, че ГЕРБ нямат нищо общо. Че Борисов толкова години не е знаел какво се случва под носа му. Нали, ако вярваме на злите езици, той все още има алъш-вериш с наркоканалите? И как да повярваме, че той не е знаел или не е участвал в схемата чрез маминка на полицайка-касичка?!?

Погледнете още веднъж какви хора правят законите и ни управляват!!! Погледнете физиономията й. Погледнете пачките, намерени в тези, които трябва да ни пазят срещу престъпността. Спомнете си пачките с евро и кюлчетата в чекмеджетата на Борисов!

Случайно?!? Или просто добре организирана престъпност, превзела държавността?

Срам ме е! Срам ме е, че в Народното събрание и в полицията има подобни същества. На които нивото им на компетентност е миене на чинии.

източник: Ние сме Шести септември - страница на Елена Гунчева

АФЕРА.БГ | МАЙКАТА НА „КАСИЕРКАТА“ ПОЛИЦАЙКА НА АРЕСТУВАНИЯ ШЕФ В ...

АФЕРА.БГ | МАЙКАТА НА „КАСИЕРКАТА“ ПОЛИЦАЙКА НА АРЕСТУВАНИЯ ШЕФ В ...

снимки: Афера

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар