Неделя, 21 Юли 2019
Понеделник, 05 Септември 2016 10:16

Представят днес проекта за газов хъб „Балкан“

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с международни инвеститори във Варна

Правителството ще представи днес четири варианта за изграждането на нов гразоразпределителен център "Балкан". Възможностите за газовото преразпределение в България ще бъдат обсъдени на инвеститорска кръгла маса, която  започва днес във Варна.

В срещата ще участват стратегически добивни компании, международни финансови институции, пенсионни и инвестиционни фондове, както и транзитьори и търговци на природен газ.

На кръглата маса ще присъства премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 05 Септември 2016 10:16
  Нинова към Борисов: Страх лозе пази, но е късно за пазача

  Лидерът на БСП коментира в социалната мрежа заявлението на премиера Бойко Борисов, че България ще подкрепи Лаура Кьовеши за главен прокурор на ЕС

 • Понеделник, 05 Септември 2016 10:16
  Борисов: България ще подкрепи румънката Кьовеши за европейски главен прокурор

  България ще гласува за избирането на румънката Лаура Кьовеши за европейски главен прокурор. Подкрепата за румънската прокурорка е обещана от премиера Бойко Борисов пред Людовик Орбан, председател на Националната либерална партия на Румъния.

  НЛП е румънската дясна партия, която си води сестринска на ГЕРБ и членува в ЕНП. Борисов и Орбан са обсъждали подкрепата за Кьовеши, срещу която се бори румънското социалистическо правителство, още в края на юни при среща на двамата в София. В телефонен разговор миналата седмица българският премиер е потвърдил подкрепата си за румънката.

  "Кьовеши има нашата подкрепа за поста, просто при определянето на хора за високите европейски позиции не е нужно да се говори предварително, както обикновено правят от опозицията", казва Борисов пред "24 часа". От правителствената пресслужба потвърждават информацията.

 • Понеделник, 05 Септември 2016 10:16
  Микровълнови печки, откраднати милиони и пълно безхаберие

  Владимир Береану коментира реакцията на управляващите след изтичането на данни от НАП

   

Оставете коментар