Четвъртък, 21 Ноември 2019
Понеделник, 05 Септември 2016 10:16

Представят днес проекта за газов хъб „Балкан“

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с международни инвеститори във Варна

Правителството ще представи днес четири варианта за изграждането на нов гразоразпределителен център "Балкан". Възможностите за газовото преразпределение в България ще бъдат обсъдени на инвеститорска кръгла маса, която  започва днес във Варна.

В срещата ще участват стратегически добивни компании, международни финансови институции, пенсионни и инвестиционни фондове, както и транзитьори и търговци на природен газ.

На кръглата маса ще присъства премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 05 Септември 2016 10:16
  Нинова към ДПС: Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада

  Днес Валери Симеонов е избран за зам.-председател на НС. Г-н Карадайъ грубо и недопустимо ни нападна, че ние от БСП, заедно с ГЕРБ, цитирам: "олицетворяваме това недоразумение в политиката, По-кротко, г-н Карадайъ! БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция - ГЕРБ, ОП, ДПС", заяви днес Корнелия Нинова по повод изказването на председателя на ДПС днес в парламента, с което нападна ДПС.

  "Едните управляват официално с ГЕРБ, другите го правите задкулисно. Единия ден Борисов подхвърля нещо на едните, на другия - раздава с широки шепи на другите и всички вкупом го крепите (справка - последните избори). Разберете се вътре помежду си и не прехвърляйте семейните си раздори на нас. Не посягайте на авторитета на БСП. Мина времето, когато можехте да го правите с мълчаливото съгласие на ръководството й" - обърна се Нинова към Карадайъ.

 • Понеделник, 05 Септември 2016 10:16
  Отстранени са 3-ма директори на болници заради случая с починалото дете

  Временно са отстранени директорите на трите столични болници, замесени в случая с починалото тригодишно момченце

 • Понеделник, 05 Септември 2016 10:16
  Борисов: Да се махат всички замесени със смъртта на 3-годишното дете

  Трябва да има възмездие по случая с починалото 3-годишно дете, искам да се отстранят всички, замесени в смъртта му.

Оставете коментар