Понеделник, 13 Юли 2020

Четвъртък, 28 Юни 2018 16:32

Веселина Томова пред BIG5: Ако не бяхме в ЕС, досега поне 10 души щяхме да сме разстреляни по поръчка на сещате се кой...

Управляващите и прокуратурата са в симбиоза. Целият ресурс на държавата е в техните ръце и могат да си правят каквото си искат. Всичко очаквам. Живеем в безобразна диктатура. Утре може и да се събудя като ръководител на организирана престъпна група, ако пожелаят, заяви пред BIG5 журналистът Веселина Томова, срещу която НАП се готви да прави проверки по анонимни сигнали. 

- Г-жо Томова, от НАП Добрич ви правят проверка. Стана ли ясно какво точно разследват данъчните инспектори?

- След онзиденшния разговор с представителка на НАП, която ми се представи от Добрич, а после се оказа по моя проверка, че е шеф на „Ревизии“ в НАП – Варна, проведен толкова абсурдно, че първоначално я помислих за телефонен измамник, все още очаквам официалния документ за назначената проверка. Защото смятам, че в тая държава поне като те погнат, то трябва да те уведомят официално и писмено за това на надлежния ти адрес. Това, което засега съм разбрала е, че Върховна касационна прокуратура, разбирай Главният прокурор, е изпратила до НАП – Варна жалба на някакво лице срещу мен. Името на лицето обаче е забелено и зачертано, което описвало „конкретни неща“ за периода 2012-2018 година. Абсолютно необяснимо ми е защо НАП – Добрич ще ме проверява, след като нямам нищо общо с Добрич и адреса по местоживеене и месторабота е Варна. Засега е ясно това, че ще има проверка върху писаниците на това неизвестно за мен лице, и ако проверката излезе в мой ущърб, ме почват по всички параграфи на пълна ревизия като физическо лице.

- Казвате, че това е политическа поръчка на ГЕРБ. Кои са кръговете, които според вас сте засегнали с материалите си в сайта AFERA.BG, за да ви „поръчат“?

- Абсолютна поръчка! Кои кръгове ли? Че в сайта АФЕРА има ли изобщо кръг, който да не сме засегнали? След като направиха безброй опити да съборят сайта и се наложи да го преместя на американски сървър, след като подбудиха куп лица да заведат купища дела с огромни искове срещу мен и сайта АФЕРА, и не се спрях, дойде ред на „любимата им гилотина“ – секирата НАП. През нея минават всички неудобни бизнесмени, например, но там е по-различно, защото много от тях се откупуват и... пито-платено. За такива като мен обаче това е тотална репресия, защото сега в безумното си качество на априори престъпник и виновна, ще трябва да доказвам, че не съм престъпник. Това е време, нерви, хабене на енергия, но пък е от полза на ВЛАСТОВАТА МАФИЯ, която очевадно ще приложи към мен – като необуздана, неправилна и свободна медия – всички начини и средства за да ме приключи и да ме спре.

- Намесихте името на главния прокурор Сотир Цацаров. Вярвате ли, че самият той е автор на сценария срещу вас, или и на него му се диктува отнякъде, както е бил написан и сигналът срещу вас?

- Жалбата е била написана до Върховна касационна прокуратура, а кой надзирава и ръководи изобщо прокуратурата, ако не е главния прокурор?! Дали той диктува, или твори сценарии даже не е толкова важно, важното е, че е съучастник на всичко с бездействието си! Още повече, че в АФЕРА ежедневно пускам десетки публикации с толкова неоспорими факти, че досега поне една проверка можеше от кумова срама на образуват. Вместо това погват мен след всяка истина, която напиша. Цацаров е очевадно свързан със СИМБИОЗАТА, която управлява държавата. Всички , които са неудобни за Борисов и Пеевски са на пангара и биват мачкани, но всички ортаци в краденето на същата тая СИМБИОЗА не ги пипа никой, или ги „изпират“ с позорни „проверки“ на конпита, прокуратури и прочие. Иначе всеки слуга на тая мафиотска власт може да си сложи името под такава „жалба“, за да обслужи господарите си и да бъде репресиран всеки, който не харесва на Борисов, Пеевски и Цацаров.

- Твърдите, че има черни списъци, които се подготвят от финансовата комисия в парламента. Имате ли информация какво се е случило след проверерките на лицата? За какво са били „разследвани“?

- Да, категорично го твърдя, защото лично биш шеф на бюджетна комисия в парламента, ми е разказвал схемата за Варна. Как същият тоя шеф си сложи началник на НАП – Варна, но с единственото условие дали е готов да разкаже играта на определени лица по списък, даден от му парламентарния шеф. Знам и хората, които бяха в този списък – някои от тях ги погнаха, някои изобщо не стигнаха до проверки, защото накешиха много пари за да се откупят с такса „спокойствие“. При всяка власт е така. И сега е пак така! Няма критерий за тези списъци – а такива като мен попадат в тях, заради голямата си уста, и заради това, че не са коленичили пред Борисов, Пеевски и Цацаров.

- Вярвате ли, че НАП ще извърши обективна проверка? Очаквате ли манипулации и фалшификации по време на „ревизията“ срещу вас?

- Всичко очаквам. Живеем в такава безобразна диктатура, че абсолютно всичко очаквам. Целият ресурс на държавата е в ТЕХНИ РЪЦЕ и могат да си правят каквото си искат. Утре може и да се събудя като ръководител на организирана престъпна група, ако пожелаят. Впрочем, мисля, че ако не бяхме в ЕС и не се пъчехме като „европейска държава“, досега поне десет души щяхме да бъдем разстреляни като кучета... По поръчка... сещате се на кой.

Интервю на Васил Василев, BIG5

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар