Неделя, 09 Август 2020

Петък, 18 Януари 2019 17:31

Некролог на мразещата себе си Европа

Може би някои общества си заслужават съдбата. Когато историческата вина те вдъхнови да промотираш „дайвърсити“, но вместо това сложиш в центъра на гротескната си кампания най-бруталния символ на и инструмент за женско подчинение и робство на планетата. Този потресаващ пропаганден плакат е некролог на мразещата себе си част от Европа.

Владислав Апостолов, фейсбук

Снимка на Vladislav Apostolov.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 18 Януари 2019 17:31
  Захари Карабашлиев: Няма друг премиер в Европа, който така да е унижавал народа си

  Опорката, че протестите са дирижирани от юмручето на Радев е нелепа, но пък устойчива. Нека припомня, чe президентския пост на същия този Радев беше еднолично предоставен на БСП от Борисов на президентските избори. Как? От 7-8 милиона българи, Борисов избра да предложи за президент практически неизбираемата Цецка Цачева.

 • Петък, 18 Януари 2019 17:31
  Обявиха новото предложение за европейски договор

  Прeдceдaтeлят нa Eврoпeйcкия cъвeт Шaрл Мишeл прeдcтaви нoв плaн зa пoдкрeпa, cъoбщи Frаnсе 24.

 • Петък, 18 Януари 2019 17:31
  Корнелия Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България. Оставката му ще го върне

  "Тези дни в Брюксел се решава изключително важен въпрос за бъдещето на ЕС и на България. Там се обсъжда бюджетът за следващия програмен период и средствата за възстановяване на икономиките и подпомагане на социалните системи на държавите членки от пандемията COVID-19. В същото време се обсъжда отпускането на европейските средства да бъде обвързано с върховенство на закона. В този момент улиците на България са заляти от протести, точно заради липса на върховенство на закона." 

Оставете коментар