Неделя, 26 Януари 2020
Четвъртък, 29 Август 2019 16:00

Яли, пили и се веселили, после не платили: 'Бомба' за 10 000 лева за петзвезден хотел

Петзвездният хотел Стримон Гардън Спа в Кюстендил е бил завлечен с около 10 000 лева с организацията на семинар за 50 служители на Министерството на младежта и спорта

Странното в случая е, че измамата тип 'бомба' не е организирана от дебеловрати типове, а от организатора на събитието - Обучителен център Европа ООД.

"На 23 ноември миналата година получихме заявка от Обучителен център Европа да сме домакини на семинар за служители на Министерството на младежта и спорта. Организирахме всичко изключително бързо през уикенда, защото самото събитие бе в понеделник и вторник - 26 и 27 ноември. Осигурихме всичко необходимо - нощувки, храна, конферентна зала, кафе паузи, но вече повече от 9 месеца от тогава фактурата, която сме им издали остава неплатена", разказа пред OFFNews маркетинг директорът на завлечения висококатегориен хотел Симеон Савов.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

След като събитието минало от Обучителен център Европа започнали да отлагат уреждането на сметките.

"Отначало твърдяха, че от Министерството на младежта и спорта не са им превели парите. После, вече беше през май получихме имейл, че от ведомството вече им се били издължили и че до дни ще си получим фактурираните суми. След това управителката на обучителния център просто престана да си вдига телефона", обясни още Славчев. 

OFFNews също безуспешно се опита да се свърже с нея. 

От Стримон Гардън Спа вече са изпратили нотариална покана с предложение за доброволно изпълнение до Обучителен център Европа ООД и са категорични, че не смятат да оставят проблема с некоректния платец нерешен.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар