Петък, 07 Август 2020

Петък, 04 Октомври 2019 09:19

Фандъкова: Заставам пред всички с лицето и биографията си

За мен изборите са честно състезание на идеи, решения и проекти, написа във Фейсбук столичният кмет и кандидат за нов мандат по повод представяне на програмата „За София“

Заставам пред всички с лицето и биографията си. Както някой написа със „скучната“ ми биография. Да, в днешно време е скучно да си последователен, но съм такава. Не пренаписвам големи периоди от живота си, не ги подменям, не ги крия, както е модерно. Не давам неизпълними обещания. С програмата ми ЗА СОФИЯ можете да се запознаете тук: https://fandakova.bg/

За мен изборите са честно състезание на идеи, решения и проекти за София. Тези избори са важни, защото на тях се решават две важни неща.

Първо, как София ще продължи да се променя – дали със силата на опита и с поуките от научените уроци ще стъпим на здравата основа на направеното, за да увеличим скоростта на промяна и градеж.

Второ, с каква цел София ще се развива – знам, че сега градът ни има уникален шанс да направи голяма крачка в своето развитие.

За мен е важно, че променяме града не с думи, а с работа. За София!

Разгледайте цялата ми програма ЗА СОФИЯ в уебсайта: https://fandakova.bg/

. . . . . . . . . . . 

източник: Йорданка Фандъкова, фейсбук страница

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 04 Октомври 2019 09:19
  Мая Манолова ще пали протоколи от местните избори пред сградата на ЦИК

  Машинното гласуване е решено през август миналата година, припомнят от щаба на гражданското движение на Манолова

 • Петък, 04 Октомври 2019 09:19
  Айде спрете да крадете в такива мащаби, бе!

  Добре че сме благословени с прекрасен климат, че да сме изпозагинали досега, ако бяхме в тропиците. Простата аритметика доказва само едно: градът ни се управлява от прости хора. Прости и крадливи.

   

 • Петък, 04 Октомври 2019 09:19
  След пороя в София: Над 700 сигнала за наводнени булеварди, подлези и квартали без ток (обзор)

  Общината в София бърза да почисти шахтите заради очакван нов дъжд следобед.

  Над 700 са получените сигнали за наводнени булеварди, подлези, спирки на метрото, закъсали автомобили и квартали без ток - това е равносметката след снощната силна буря в София.

  Един човек е леко пострадал, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова. 63-та линия на градския транспорт в участъка от "Бяла чешма" към "Цар Борис Трети" е отклонена зарази завиряване.

  Няма други промени в движението на градския транспорт в София. И към момента екипи на Столичната община и на пожарната отводняват улици в кварталите "Красна поляна" и "Манастирски ливади", информира кметът Йорданка Фандъкова.

Оставете коментар