Сряда, 12 Август 2020

Сряда, 16 Октомври 2019 14:11

Стоичков се разплака в ефир заради скандала на мача България – Англия (видео)

Пред телевизия ТUDNUSA Камата споделя болката си от поведението на футболните фенове

Иконата на българския футбол – Христо Стоичков, също коментира скандала след поражението на България от Англия с 0:6 в понеделнишката вечер на Националния стадион „Васил Левски”. Единственият българин, носител на "Златната топка", коментира пред телевизия ТUDNUSA, че е редно виновните да не посещават спортни мероприятия в следващите пет години, след което започна да плаче пред камерите, пише Gong.Bg.

Водеща: Би ли казал, че това те огорчава, че те натъжава?

Стоичков: Да, разбира се! Какво да направя?!

Водеща: Какво е решението?

Стоичков: Да не се допускат до стадиона или по-тежко. Както е в Англия от години - пет години да не стъпват на стадиони нито на национален отбор, нито на мачове в страната. Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че се чувствам добре?!

По-късно в профилите си в социалните мрежи телевизията написа: "Христо Стоичков показва огорчението си след злощастните инциденти с расистките скандали с родината му България по време на мача срещу Англия"

ВИДЕО

 

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 16 Октомври 2019 14:11
  Ананиев разреши футбол пред публика от 5 юни

  Днес здравният министър издаде заповед, с която, считано от 05.06.2020г., разрешава провеждането на първенството за първа и втора професионална футболна лига пред публика, при заетост на местата до 30% от общия им капацитет и при настаняване на зрителите най-малко през 2 седалки.

 • Сряда, 16 Октомври 2019 14:11
  "Левски" прие дарението на Пеевски, нужни са още 2,5 млн. лева

  "Сините" ще свикат Общо събрание на акционерите на 6 юли или 22 юли

 • Сряда, 16 Октомври 2019 14:11
  Кеворк Кеворкян: Плеснал се по челото

  Жалко за предаността, с която живеят левскарите – тя остана жива само във футболните среди. Политиката я измете от почти навсякъде другаде – анестезира напълно хората, отчая ги, направи ги безразлични дори към собствения им живот

Оставете коментар