Събота, 18 Януари 2020
Сряда, 16 Октомври 2019 14:11

Стоичков се разплака в ефир заради скандала на мача България – Англия (видео)

Пред телевизия ТUDNUSA Камата споделя болката си от поведението на футболните фенове

Иконата на българския футбол – Христо Стоичков, също коментира скандала след поражението на България от Англия с 0:6 в понеделнишката вечер на Националния стадион „Васил Левски”. Единственият българин, носител на "Златната топка", коментира пред телевизия ТUDNUSA, че е редно виновните да не посещават спортни мероприятия в следващите пет години, след което започна да плаче пред камерите, пише Gong.Bg.

Водеща: Би ли казал, че това те огорчава, че те натъжава?

Стоичков: Да, разбира се! Какво да направя?!

Водеща: Какво е решението?

Стоичков: Да не се допускат до стадиона или по-тежко. Както е в Англия от години - пет години да не стъпват на стадиони нито на национален отбор, нито на мачове в страната. Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че се чувствам добре?!

По-късно в профилите си в социалните мрежи телевизията написа: "Христо Стоичков показва огорчението си след злощастните инциденти с расистките скандали с родината му България по време на мача срещу Англия"

ВИДЕО

 

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 16 Октомври 2019 14:11
  Български футболен фен беше убит в Солун

  Български футболен фен беше убит в Солун по време на сблъсъци между привърженици на два футболни отбора, а други двама фенове бяха ранени, съобщи БНТ

 • Сряда, 16 Октомври 2019 14:11
  Христо Стоичков: Да поема футбола ни? Никога!

  „Това, което постигнах преди 25 години, е нещо голямо. Щастлив съм. Чувствам се като малко дете. Едва ли такъв трофей ще дойде отново в България”, споделя Камата

 • Сряда, 16 Октомври 2019 14:11
  Домусчиев иска видеоарбитраж на всички стадиони

  Собственикът на ФК „Лудогорец” и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев сподели в социалните мрежи интересно предложение за българския футбол - да се въведе системата за видеоарбитраж ВАР на всички стадиони в България, за да може да няма повече ощетени от "Кабаковците" клубове.

Оставете коментар