Понеделник, 13 Юли 2020

Петък, 29 Май 2020 10:18

Румен Петков: Вече имаме гаранция, че Борисов ще е сам на терена вдясно

ЕК продължава да наблюдава съдебната реформа и борбата с корупцията, подчерта лидерът на АБВ

 

 

Цветан Цветанов няма да участва в изборите, това е цената. Просто Цецка Цачева и Лозан Панов случиха на комшия. Така лидерът на ПП АБВ Румен Петков коментира в студиото на bTV факта, че прокуратурата няма да разследва Цветан Цветанов заради „Апартамент гейт“. Няма събрани данни за корупционни и други престъпления се казва в постановлението, с което се прекратява проверката на бившия втори в ГЕРБ.

По думите на Петков, по този начин вече имаме гаранцията, че Борисов ще бъде сам на терена вдясно.

Такъв случай дава основание на ЕК за запис в доклада. В рамките на този механизъм, по който ни гледат от 2007 г., комисията продължава да наблюдава.

За арестите в екоминистерството той попита защо не се разследва тръбата по водопровода София – Перник, която според него си е едно „гейзерче“ и „веселба за жителите на село Мало Бучино“.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 29 Май 2020 10:18
  Ден четвърти на протеста, площадът в триъгълника на властта вече е пълен

  Четвърти ден на протести в София. Площадът в "триъгълника на властта" вече е пълен с протестиращи. Демонстрацията е под надслов "Да защитим демокрацията".

 • Петък, 29 Май 2020 10:18
  Корнелия Нинова: Призовавам всички, в деня, в който вотът на недоверие се дебатира, да се съберем пред парламента

  ГЕРБ счупиха държавата!

  Вчера, изплашени и вцепенени от нарастващото недоволство в цялата страна, премиерът Борисов, вицепремиерите му и представителите на управляващото мнозинство направиха недопустими внушения, включително и за БСП.

  Първо, десетките хиляди протестиращи българи на различни възраст, с различни политически убеждения, с различни професии, не са платени провокатори. Те са почтени хора, които искат справедливост.

  Второ, Борисов управлява 10 години със страх и репресии. Вчера направи същото. Внуши, че ще бъде запален Партийният дом. Че БСП ще счупи държавата. И жестоко бяха бити беззащитни хора. Няма да търпим това повече.

  Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишното им управление. Многократно погазиха Конституцията и законите на страната. Заличиха разделението на властите. Обезсилиха институциите. Управляваха като мафиотско- олигархичен кръг. Доведоха ни до първо място по бедност и корупция и до последно по свобода.

 • Петък, 29 Май 2020 10:18
  Внучката на Гриша Филипов, като при БКП - дедо си, брани статуквото: Борисов няма алтернатива!

  Людмила Филипова: Да не говорим за сигнала, който даваме на Европа срещу нас. За да се иска оставка, е важно да има ясна идея и за алтернатива срещу нея, а засега такава няма

Оставете коментар