Петък, 18 Септември 2020

Петък, 30 Август 2019 13:38

Кметският клан окупира община Банско: всички са роднини

Банско надминава по шуробаджанащина Созопол - в малката и също толкова богата община не само някои, а всички възлови постове са окупирани от родата на кмета Икономов, близък на Цветан Цветанов.

Местният феодал е превърнал общината и ГЕРБ в семейна фирма, ама разходите, за разлика от другите фирми, са за сметка на данъкоплатците. Кланът е обхванал всички сектори в общината - от културата, през горите до енергетиката и от пиара до обществените поръчки. Ето и списък:

  1. Сестрата на кмета Райна Икономова се оказва председател на общинското читалище Н.Й.Вапцаров -  град Банско. Същата е и секретар на жени ГЕРБ Банско.
  2. Племенникът на кмета   Димитър Клечаров заема позиция в Общинската служба по земеделие и гори в Банско.
  3. Племенницата на кмета е PR на община Банско. Десислава Клечарова води и младежкия ГЕРБ в града.
  4. Другият племенник на кмета Димитър Мунин с прякор ТРАГЕДИЯТА управлява ТЕЦ - Банско, която е общинска собственост. Нашето момче по неведоми пътища застава начело, след като издава управлението на отдел ТСУ- Банско. Същият е председател на читалище Димитър Благоев в съседното Добринище.
  5. Кумецът на кмета е абониран за обществените поръчки, давани от общината, като Димитър Даутов, както е името му, е председател на Предприемачи ГЕРБ в Банско.
  6. Близък на роднина на кмета се подготвя и за председатеското място на Старейшини ГЕРБ.
  7. Заместник - кметът Асен Кирицов е взел племенника си Владимир Кушлев за секретар на общината в Банско.
  8. Дъщеря му Радослава Кирицова заема длъжността експерт обществени поръчки в Общината.
  9. Съпругата на секретаря на общината Владимир Кушлев работи като експерт в МДТ в Община Банско.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Община Банско е малка, но богата. Жителите са наясно с всичко онова, което се случва. В неформална обстановка скандалният клан се коментира. Доверието в ГЕРБ бавно и невъзвратимо се топи. Хората са наясно с авторитарния начин на управление. Но всичко не свършва до тук! Шуробаджанащината е на повърхността. Под нея е големият бизнес на клана на гърба на данъкоплатците от Банско.

Очаквайте подробности за всички фирми, свързани с Икономов!!!!

Източник: 19 минути

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар