Вторник, 02 Юни 2020

Понеделник, 18 Май 2020 15:54

И сем. Домусчиеви участвали в луди купони в Куршевел заедно с Божков и сина на Цоло Вутов!

Собственикът на „Лудогорец“ и тази година бил в баровския курорт, хванал коронавирус в Куршевел!

 

Васил Божков и семейство Кирил и Кремена Домусчиеви са купонясвали заедно във френския курорт Куршевел, който се прочу под звуците на чалгата "Шушана" в клип със сина на милионера Цоло Вутов - Владо преди 2 години.

Оказа се, че влезлите днес в задочна преписка чрез медиите Божков и Домусчиев са били в една компания на парти на туристическата верига "Мезон Турние“, разкрива ПИК, като подчертава, че двамата бизнесмени са били по едно и също време там.

За купона на босовете във френския курорт подсказа видео, качено в "Ютюб", от парти, с което "Мезон Турние“ е чествала своята седемдесета годишнина. Грандиозното събитие е събрало няколкостотин души на терасата на най-известното заведение "Коп Хорн", което се намира в непосредствена близост до летището в курорта.

Сред купонджиите, които се виждат на клипчето, е намиращият се в момента в Дубай Васил Божков, както и жената на Домусчиев - Кремена! Тя е една от първите светски персони, които са снимани на клипчето (на 20“).

На видеото, което още в началото на година обиколи медиите, се вижда как собственикът на "Национална лотария" Васил Божков държи неизменната си пура, а тениската му от Филип Плейн е с щампа на череп.

По-рано днес Васил Божков показа бележка, според която обещал да дава 20 млн. лв. реклама на Нова ТВ на Домусчиев, а по-късно собственикът на медията не отрече, че са се срещали.

От записката става ясно също, че Домусчиев обещава пълен съпорт в Държавната комисия по хазарта и всичко да бъде законно. Интересно е защо именно Домусчиев оказва тази услуга? Запознати твърдят, че Домусчиев е човекът, лансирал Горанов на високите етажи на властта и че той е предложил на Борисов да го избере за финансов министър.

От днешната информация на Божков става ясно, че срещата му с Домусчиев била под натиска на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов.

Сега идва разкритието, че на него лъсва и фактът, че по същото време, на същия купон в тузарския курорт са били и Домусчиеви, пише ПИК. Запознати разкриват, че за да са били на партито Васил Божков и Домусчиеви, трябва да са със статута на ВИП-гости на скъпарската хотелска верига "Мезон Турние".

В същото време, запознати твърдят, че и тази година  Домусчиев е бил ВИП-гост в Куршевел и че именно там е проявил и първите симптоми на коронавирус и след като се върна в България, постъпи на лечение в частната клиника „Софиямед“.

заглавна снимка: Пик

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 18 Май 2020 15:54
  Васил Божков: Главатарят казал на Али Баба: „Ще ни даваш 20% от печалбата си!“

  Имало едно време държава, която се упрвлявала от 240-те разбойници. Те били разделени на различни shaiki, а най-голямата избирала Главатаря.

 • Понеделник, 18 Май 2020 15:54
  Горанов обяснява как е контролирал събирането на данъци и такси в хазарта. БСП иска от финансовия министър уволнения заради несъбраните 700 млн. лв.

   След 4 000 проверки КХ и НАП не открили липсващите хазартни такси. „Шефът на комисията е лично Ваш избор. От НАП представителят е Ваш избор. Вие сте шеф на Управителния съвет на НАП, на ключовата агенция. Другите Вие ги подписвате. Или те са "калинки", или не знаят къде се намират. В опиянение са пет години", заяви проф. Гечев.

   

  Комисията по хазарта е утвърдила частично “нищожни” правила, по които са оперирали „Еврофутбол“, „Евробет“, „Ню Геймс“ и „Национална лотария“. Това става ясно от писмен отговор на финансовия министър Владислав Горанов до депутата от БСП проф. Румен Гечев.

  И четирите компании са свързани с бизнесмена Васил Божков. Заради неправилното формиране на държавни такси по хазартните игри компаниите имат образувани 8 акта и задължения за близо 700 милиона лева.

  В парламента финансовият министър се оправда с „допустими нарушения“, както и с това, че в момента се преценявало дали това нарушение е престъпление.

 • Понеделник, 18 Май 2020 15:54
  Народното събрание прие отчета на Сотир Цацаров за работата на Антикорупционната комисия

  Председателят на КПКОНПИ Сотир Цацаров отчете работата на Антикорупционната комисия пред парламента. Със 131 гласа „за“, един – „против“ и 45 „въздържали се“ народните представители приеха Доклада на КПКОНПИ.

  От името на парламентарната антикорупционна комисията Докладът беше представен на народните представители от нейния председател Борис Ячев. Преди това беше гласувана процедура за присъствието в пленарната зала на Сотир Цацаров.

  Борис Ячев отново припомни предприетите действия срещу кметове на общини, общински съветници и други държавни служители, които попаднаха под прицела на КПКОНПИ през миналата година заради различни нарушения на законите.

Оставете коментар