Понеделник, 13 Юли 2020

Петък, 28 Септември 2018 17:23

Ченалова секси в Спецсъда, Михнева и Сертов първи дружки по клюки и раздумки

Съдия Румяна Ченалова впечатли със секси визия съдебния състав, който трябваше да даде ход на делото срещу нея в Специализирания наказателен съд днес, видя BIG5.BG.

Екзотична и в отличен външен вид Ченалова се появи в Спецсъда по дело номер 2255 от 2018 г.

Обвиняемата изглеждаше леко отслабнала, като прикова всички погледи в залата със своята сива пола-панталон с паднала талия, високи токове и буйни изрусени къдри. Съдийката станала известна със записите "Двете каки", впечатли колегите си с невероятно свеж тен на млечно бялото си лице.

 

В същото време вътре в залата съдии и журналисти останаха озадачени от невероятната близост в общуването между основните свидетелите по делото - бившият шеф на ДАНС Петко Сертов и журналистката Маргарита Михнева.

Съдейки по поведението на двамата те изглеждаха, като напълно нехаещи за делото и непрекъснато си бърбореха на ухо.

Странен факт, тъй като именно Михнева огласи голяма част от неприятна информация за Петко Сертов по времето, когато той бе изчезнал мистериозно в Гърция.

Журналист на BIG5.BG успя да дочуе откъсъчни фрази от странния, но сърдечен разговор между тях. От него стана ясно, че двамата се познават от 40 години, и че Сертов е ходил в родния дом на Михнева в кв. Надежда.

Бившият шеф на ДАНС полюбопитства, как са роднините на Михнева, живи ли са, здрави ли са.

По време на почивката Сертов излезе да пуши цигара, а Михнева го придружи, като двамата неспряха да демонстрират веселяшкото настроение.

Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов пуши пред Специзлизирания наказателен съд

Макар, че е работил в тази сграда, като бивш шеф на ДАНС (ул." Черковна" номер 90), никой не разпозна Петко Сертов.

Всички в залата обаче чуха, че той е роден 1956 г. и продължава и към момента да работи.

За разлика от него Михнева пък, каза пред съдия Димитров, че е родена 1952 г. и е разведена пенсионерка. Преди време журналистката опищя орталъка, че получава едва 200 лв пенсия.

Сертов на излизане от Спецсъда

На излизане от съда Сертов и Михнева засякоха прословутия цигански цар Киро и неговата съпруга - царица Костадинка. Те любезно ги изчакаха и им дадоха път през тясната врата на Специализираният съд.

Снимки: BIG5.BG

 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар