Проф. Лъчезар Аврамов: Убитите хора от нековид са тройно повече

0
404
В графиката ”Смъртност от Ковид” за времето от септември до ноември 2020 г. се вижда съотношение едно към три – на коронавирус към общата смъртност. Убити са от инфекция определен брой хора, а от здравната инфекция тройно повече. Това са убити хора. Починали са 20 000 души, от които само 8000 от Ковид. Това посочи професор Лъчезар Аврамов пред телевизия 7/8, коментирайки смъртността от Ковид и от други болести.

Населението на България е 6 млн. и 900 000. Когато стана на сто години ние ще изчезнем. Ковид само помага, допълни професорът.

Има политически, организационен и научен хаос. Но за някакъв период може да направим някакъв анализ. На Националния статистически институт информацията му е вярна. Всичко друго, което ни се чете сутрин-вечер, е абсолютно произволно, обясни той.

В графиката „Умирания за седмица“ за последните 6 години смъртността е еднаква, с изключение на последните два месеца. Преди този пик е започнала пандемия в началото на годината. Разлика няма – до месец ноември. При смъртност 2000 души на седмица, вече има 2700. Това е огромен ръст, категоричен е професорът.

2021 ни заварва със световен рекорд  по смъртност. В първата петица са държави , в които има войни и две малки държави – Литва и Латвия, сравнява специалистът.

Как се прави Ковид? Има т.н. PCR тест – има Ковид, няма PCR – няма Ковид. Този тест е негоден за поставяне на диагноза. Ако нямаше тест, нямаше да знаем, че няма Ковид. Преди няколко дни Световната здравна организация посочи, че PCR не може да поставя диагнози. Или всичко е лъжа и измама.

Ковид е медицински проблем, но и политика, и шоу. На премиер, президент. Показват как лекари се бодат с игли. А италианците измислили анален тампон, при това е по добър от PCR , коментира професорът.

В процеса на пандемията се нарушиха всички норми. Това е немислимо, а сега е оправдано. Това е нарушение на основни принципи, разгневи се проф. Аврамов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here