Борисов зове ДПС да не се коалира с БСП! Отваря заведенията на 1 март

1
360
Моите опоненти, които искат толкова много да управляват, да покажат направеното от тях и да сравним, заяви премиерът

 

„Ще спазим ангажимента си и ще отворим заведенията на 1 март. Нивата на болестта у нас с добри. Благодаря на малките населени места в училищата се връщат присъстващи на всички ученици “. Това написа премиерът на Бойко Борисов във фейсбук профила си.




 

„Благодаря на медиците за усилване и добра работа, благодарение на това, което продължава да прилага най-освободените мерки в Европа. До края на месеца болниците ще получат парите за увеличаване на заплащането, както и парите за медикаменти на първа линия, представи Борисов, който посети Исперих

С 50 милиона лева за първи път на държавата в края на миналата година финансиране и общински болници, които откриват ковид-отделения. Близо 500 000 лева от тях са получили болницата в Исперих.

Winbet – победата е на върха на пръстите! (18+)

„Доктор Абдулах Заргар вече е български гражданин. Той има голям принос за българското здравеопазване и за успешното управление на болницата в Исперих. В този казус институциите отново ще докажат, че най-бързо и адекватно да решават проблемите на гражданите. Благодаря и на доктор Заргар за професионализма и отдаването на услугата. Уверен съм, че той ще продължи да бъде всички толкова обичаи и грижлив лекар “, пише още Борисов.




 

Моите опоненти, които искат толкова много да управляват, да покажат направеното от тях и да сравним, заяви Борисов при посещението си в област Разград. „От 140 години не беше правена църква в Разград. От 70 години не е реставрирана джамия – паметник на културата. Моите опоненти, които искат толкова много да управляват, да покажат направеното от тях и да сравним“, заяви Борисов. „Тук също е друг кмет, който не е от управляващата партия. Той е от БСП, но нито една дейност, за която сме поели ангажимент, не е прекъсната заради това. Няма несанирани училище или детска градина, помогнахме и за стадиона и базата“, добави той.

„Строим нови църкви и джамии, за да може в този регион, където имаме и християни, и мюсюлмани, да има етническа толерантност. Спомняте си какво беше по времето на Възродителния процес. Нека да си го спомнят и тези, които правят коалиции сега. Ако бях на мястото на ДПС, в устава си щях да запиша: „Никога в коалиция с комунистите и тяхната производна“, но това си е тяхна работа. Правим еднакво всичко и за християни, и за мюсюлмани. Работа, работа, работа и показваме свършеното“, посочи той.

„Не бива да делим финансирането на християни и мюсюлмани, за да ни вярват и християните, и мюсюлманите и в зависимост от желанието си те да отидат да гласуват кой за когото иска, а не по етнически принцип. Това е нашата политика и мисля, че засега е много успешна“, посочи премиерът.

Народният представител от Разград Десислава Атанасова посочи, че болницата в Разград е получила 4 млн. лв. в рамките на мандата, около 2 млн. са за апаратура. По думите ѝ хората от Разград са си получили средствата по програмите за защита срещу COVID-19. Над 5 млн. лв. са изплатени и са запазени около 2000 работни места.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here