Крум Зарков: НС се превърна в орган, който подпечатваше решенията на изпълнителната власт

0
356
Самият факт, че премиерът не се явява в парламента по ключови въпроси, конституционната рамка на страната бе изкривена, коментира депутатът от БСП

 

Непрестанен скандал. Така Крум Зарков определи изтичащия мандат на 44-тото народно събрание.

28 законпоректа върна президентът в НС и ние сме съгласни във всичикте тези 28 пъти с аргументите на държавния глава, посочи Зарков в ефира на Дарик радио.

Самият факт, че премиерът не се явява в парламента по ключови въпроси, конституционната рамка на страната бе изкривена, допълни той.

НС се превърна в орган, който подпечатваше решенията на изпълнителната власт, каза още Зарков.

С валяка на мнозинството бе преодолявано ветото на президента, посочи той и допълни, че крайният резултата е важен – постигнахме още по-голямо разделение.

БСП е против плоския данък и Крум Зарков изтъкна аргументи в посока за неговото премахване. Според него, това води до неравенство и е видимо с просто око.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

Трябва да се преразгледа плоската данъчна система, категоричен бе народният представител от БСП. Той обясни, че при промяна в тази система само най-богатите ще плащат повече, а така наречената средна класа ще продължи да плаща същия данък. Зарков даде и цифрата, която определя най-богатите – доход от 10 хил. лева на месец.



#038;enablejsapi=1&iv_load_policy=3&modestbranding=1&rel=0&autohide=1&playsinline=0&autoplay=0" width="696">


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here