Волгин: История.бг е уникално предаване! У-ни-кал-но!

0
322

 

Нека се излъчват. Нека виждаме докъде може да доведе желанието да изкривяваш истината в името на това да угодиш на силните на деня

 

История бг. е уникално предаване! У-ни-кал-но! В състояние е да принизи и опошли дори и най-смислената и интересна тема. Явно хората, които правят това предаване, се ръководят от една-единствена максима: да се изпънем колкото се може по-видимо в официозния строй, да не мръднем и на милиметър от догматичния евроатлантизъм и от първобитния антикомунизъм. Колкото повече политически коректни клишета избълваме в ефир, толкова по-добре! Винаги ме е отвращавало подобно слагачество пред началниците. И никога не съм разбирал хората, на които им харесва да се държат така – без значение дали са политици, журналисти, писатели или каквито и да било други.

И един задължителен P.S. Никога не съм призовавал и никога няма да призова за забраната на което и да е предаване или пък за свалянето на когото и да било от ефир. Дори и когато става дума за блюдолизнически предавания като въпросното. Тъкмо обратното. Нека се излъчват. Нека виждаме докъде може да доведе желанието да изкривяваш истината в името на това да угодиш на силните на деня.

Петър Волгин, фейсбук

https://www.facebook.com/petar.petrov.56829/posts/6554319801292326

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here