Петър Кънев: Разпиляването на гласове е безсмислено и вредно

0
424
„България има нужда рестарт. След 12 години управление на една политическа сила, която се срасна тотално с властта, страната ни не може да продължи напред“

 

„Целта ни е само победа. Единствената партия, която има възможностите да измести ГЕРБ от властта е БСП. И всякакво разпиляване на гласове е абсолютно безсмислено и вредно за България. България има нужда рестарт. След 12 години управление на една политическа сила, която се срасна тотално с властта, страната ни не може да продължи напред.“

Това обяви водачът на листата на БСП за 2-ри МИР Бургас Петър Кънев, цитиран от Епицентър.бг при откриването на информационната партийна шатра до Часовника, с което социалистите дават традиционно началото на предизборната си кампания.

На второ място в листата в червените е професорът по социално управление Юлия Йоргова–Форд, а третата позиция заема юристът и настоящ народен представител Тодоров Байчев. Андреана Премянова-Янкова е четвъртият кандидат в листата на БСП за Бургас.

„В следващите дни ни предстои една много сложна, интересна и деликатна кампания във връзка с пандемията. Уверен съм, че победата ще бъде наша“, добави Кънев.

„Влизам в листата на БСП, защото съм член на партията в последните 33 години. Вярвам в нейната устойчивост. Влизам и защото виждам бъдещето на България в образованието и науката. Кадрите за науката, а и за всички области, се създават в образованието. За мен е недопустимо днес да говорим за липса на базова грамотност. Можещите и знаещите са тези, които ще направят живота на хората в България по-добър“, каза от своя страна проф. Юлия Йоргова-Форд.

„Благодаря за доверието, което ми беше гласувано с включването ми в листата от гражданската квота. Смятам, че трябва да направим всичко възможно да задържим децата си тук. Нижни са ни добри решение, за да преодолеем тежката демографска криза, в която се намираме в момента“, допълни и Андреана Премянова.

„Заставаме с открити лица пред нашите избиратели. На 4 април сме изправени пред избор, който ни дава уникален шанс – шанс България да престане да бъде на последно място по доходи в ЕС и на първо място по смъртност, шанс България да престане да бъде последна по качество на здравеопазването и на първо място по брой необразовани на глава от населението. На всички ни омръзна парите на управляващите, скрити по нощните шкафчета. Бургазлии могат да ни използват като оръжие срещу корупцията“, каза и Тодор Байчев.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here