Румен Петков: Третият мандат да отиде при БСП

0
233

 

Огромна е заплахата от нова мигрантска вълна, но се подценява. Казахме, че ще се промени генофонда на Европа, а сега има провинции на континента, в които се раждат повече мюсюлмани, отколкото християни.

 

Това заяви пред БНТ лидерът на АБВ Румен Петков.

„Между 100 и 200 са задържаните мигранти на ден у нас. Сметката пак ще я плаща Европа, а ако не се предприемат действия, то ние българите ще я платим първо“, коментира той по повод предстоящата бежанска вълна от Афганистан.

„Бягането от тази тема не ни носи спокойствие. България е фронтова държава и трябва да вземем всички мерки“, допълни Петков за бежанците.

„Няма политическа сила, към момента, която ще иска импийчмънт на президента. Ако Радев е попълнил документ с невярно съдържание, е ред да видим действията прокуратурата“, заяви лидерът на АБВ за канадското гражданство на Кирил Петков.

Кадрите с полицейско насилие са били ясни на институциите и по-рано. Нека да се види, че това всичко е правено пред камерите. Много от полицаите са честни и почтени хора. Сега ще искаме от тях да гарантират границата, нека престъпилите закона да си понесат отговорността, но добрите униформени да чуят нашето „благодаря“.

Според Румен Петков третият мандат трябва да отиде при БСП.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here