Глобален концентрационен лагер: Ужасната истина за ваксините и американските биолаборатории

BIG5РАЗСЛЕДВАНЕГлобален концентрационен лагер: Ужасната истина за ваксините и американските биолаборатории

 

Стотици американски биологични лаборатории са разпръснати по цялата планета и разработват нови смъртоносни вируси и ваксини срещу тях, пише Александър Бойко в „Комсомолская правда“.

 

Брифингът на Игор Кирилов, началник на войските за радиационна, химическа и биологична защита на руските въоръжени сили, предизвика сензация.

Анализ на документи, свързани с военно-биологичните дейности на САЩ, разкрива поредни доказателства за “програми с двойно назначение” от фармацевтичните компании и Пентагона.

СМЪРТНИ ВАКСИНИ

Кирилов цитира доказателства, че служителите на Pfizer признават, че провеждат изследвания върху „насочената еволюция“ на вирусите, за да получат конкурентни предимства и да увеличат печалбите си.

„Например Карън Кингстън, служител на Pfizer, направо заяви, че продуктите на американската фармацевтична компания „…по дефиниция са биологични оръжия…“. При това, тя се позовава на американското законодателство, което определя биологичното оръжие като всеки биологичен агент, токсин или устройство за доставяне, в което определение влизат и ваксините с mRNA технология. „Разработването на ваксини от този тип се финансира от държавния бюджет на САЩ от 2017 г. и в момента, в който лекарствата се появяват в търговската мрежа беше ясно, че те могат да причинят развитие на съпътстващи заболявания и сериозни усложнения като менингит, анафилактичен шок, остър миокарден инфаркт и инсулт“, казва Кирилов.

В същото време, според Кирилов, на жертвите е било предлагано и лечение на страничните ефекти от ваксинацията с лекарства на компаниите Pfizer и Moderna, които вече са получили многомилиардни държавни поръчки.

Оказва се, че фармацевтичните компании с едната ръка предлагат отрова, а с другата противоотрова.

„Този ​​подход позволява на американските фармацевтични производители да се възползват напълно от появата на нови патогени в свой интерес, за да получават неограничени печалби“, отбелязва представителят на руското министерство на отбраната.

ГЛОБАЛЕН КОНЦЛАГЕР

„Ние многократно сме обръщали внимание на факта, че основната задача на американските биопрограми е да установят глобален биологичен контрол.

Резултатът от „селективната помощ“ на държавите, участващи в програмите, като правило е преходът към американските стандарти за предаване и обобщаване на информация за биологичната ситуация, деградацията на националните здравни системи, налагането на определени доставчици на медицинско оборудване и препарати“, отбелязва Кирилов.

Така в бъдеще САЩ мечтаят да контролират раждаемостта, лечението, продължителността на живота на отделните народи и цели раси. Нещо като световен концентрационен лагер без бодлива тел. И кулите на този Бухенвалд могат да бъдат точно онези биолаборатории, чиито надзиратели събират щамове на особено опасни микроорганизми.

ПОДГОТВЯТ ПРОВОКАЦИИ С БИООРЪЖИЯ

Кирилов предупреди, че американските власти все повече си противоречат в изявленията си относно работата на американските биологични лаборатории в Украйна.

Той обърна внимание, че в изявлението си от 31 януари 2023 г. представителят на Съвета за национална сигурност на САЩ Джон Кърби потвърди присъствието на американски биологични лаборатории в Украйна, като същевременно посочи, че те са „изоставени от персонала и дезактивирани преди началото на специална военна операция“.

„Позволете ми да напомня, че Кърби беше адмирал от американския флот, структурата, която ръководеше военните биологични лаборатории на военното ведомство на САЩ (NAMRU) в чужбина.

В същото време документите, които получихме, опровергават изявлението на Кърби ”, отбелязва Кирилов и веднага цитира официално обръщение от директора на киевското представителство на компанията SH-Tu-M-Hill, ключов изпълнител на Пентагона, Дейвид Смит от 6 декември 2022 г.

Смит, обръщайки се към украинските институции, участващи в „Програмата за противодействие на високоопасни патогени в Украйна“, нарежда „по-нататъшно консолидиране на колекции от опасни патогени, както и внедряване на системи за управление на биорискa и мониторингa на епидемиологична ситуация“.

Това е само преди три месеца!

Оказва се, че на територията на Украйна са останали опасни вируси или на нейна територия са доставени нови от САЩ.Как иначе да се обясни, че през януари 2023 г. правителството на Украйна одобри нови изисквания за отчитане, съхранение, транспортиране и унищожаване на микроорганизми, токсини и отрови от животински и растителен произход?

„Специално внимание в документа е отделено на международното превозване с въздушен транспорт на вещества с най-висок клас на опасност „А“ (биологични агенти, които могат да причинят увреждане или смърт на човек)“, посочва още представителят на Министерството на отбраната.

Според военното ведомство на Руската федерация подобни дейности могат да се извършват с цел провеждане на провокации с опасни патогени, с последващо налагане на отговорност върху Русия.

ИЗ ИСТОРИЯТА НА ВЪПРОСА

Ако се обърнем към историята на създаването на концентрационните лагери, важна е една подробност: медицинските експерименти в германския Бухенвалд започват през 1937 г., а още по-рано, през 1936 г., на територията на Манджурия (Китай) се появява японският лагер на смъртта „Отряд 721“. Там под ръководството на японския микробиолог Широ Ишии е създаден концентрационен лагер, където биолозите убийци от „отряд – 731” убиват с вируси и бактерии над 3000 военнопленници.

И дори създават за Хитлер чума, която била 60 пъти по-заразна от естествената. За щастие, така и не успяват да я използват. По това време нацистките лекари, в търсене на по-смъртоносен вирус, убиха повече от 250 хиляди души в Бухенвалд като опитни зайчета. Затворниците са били заразявани с тиф, туберкулоза и други опасни вируси и бактерии, за да се тества ефектът от новите ваксини.

Между другото, там върху затворниците са проведени първите опити за промяна на пола. Райхсфюрерът от СС Хайнрих Химлер организира за датския лекар Карл Вернет лична лаборатория в Бухенвалд, където той провежда експерименти с хомосексуалисти и проститутки. Той зашива в областта на слабините на затворниците капсули с хормони, за да промени сексуалното им желание.

След Великата отечествена война Вернет и Ишии са спасени от бесилото от американците. Вернет е работил в аржентинското министерство на здравеопазването, а Ишии е прехвърлил опита си в Съединените щати в изследователски център в Мериленд.

Източник: kp.ru

Превод: opposition.bg

 

 

[td_block_social_counter]

Последни новини